KONTAKT

Ønsker du et møde, hvor vi sammen kan drøfte ønsker og behov for udvikling af din forretning eller projektstyring, så kontakt mig på

40 51 21 16 eller broby@steenbroby.dk

KONTAKT MIG

Steen Broby - Ledelsesrådgivning og Professionel Sparringspartner

"Jeg hjælper i dag virksomheder, der ser en fordel i, at jeg løser opgaver indenfor management, eller som ser en fordel i at outsource opgaver til mig."

Steen har beklædt flere større chefstillinger og bestyrelsesposter

Blandt andet som amtsformand for hotel-og restaurationserhvervet i Viborg-og Fyns Amt, formandfor Odenses Turistforening og medstifter af Turismens fællesråd.

Medstifter og mangeårig formand for Danske Konferencecentre, formand for den skandinaviske del af (IACC) og VP for IACC Global.

Tidl. hotel direktør på Frederik d. 6 i Odense og i 26 år på Comwell Klarskovgaard ved Korsør, samt regionsdirektør for Comwells 3 hoteller på Vestsjælland og projektchef for Comwell-koncernen.

KONTAKT MIG

LEDELSRÅDGIVNING & PROFESSIONEL SPARRINGSPARTNER

FORRETNINGSUDVIKLING, PROJEKTSTYRING

Projektstyring

Hotelbyggeri kræver effektiv projektstyring fra dag et og da jeg har mange års erfaring i hotelbranchen, så kan jeg bidrage med uvurderlig holistisk viden omkring hotelbyggeri. Læs mere her.


Interim management

Behovet for midlertidig ansættelse af en leder eller medarbejder opstår for eksempel ved pludselig fratrædelse, ved sygemelding eller i forbindelse med spidsbelastning og løsning af specifikke opgaver.

Interim Manament on demand er en nem og ukompliceret løsning på en akut situation eller et tidsbegrænset behov for at tilføre virksomheden specifikke kompetencer. Læs mere her


OptionPower

OptionPower er et unikt ledelsesværktøj som er velegnet til at måle meninger og til at skabe øget interaktion og engagement på møder og konferencer, hvor deltagernes meninger tæller.


Målingen foretages på stedet, og resultaterne vises på skærmen få sekunder efter at du har stillet dit spørgsmål. Indsamlingen af meninger sker som oftest anonymt. Vil du vide mere om OptionPower læs mere her

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 22710380

TELEFON

40 51 21 16

Jeg svarer inden for få timer

KONTAKT

 
 
 
 

Copyright © All Rights Reserved