PROJEKTSTYRING & RÅDGIVNING
Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 22710380

TELEFON

40 51 21 16

Send email til point of HR ved at klikke på email adressen

EMAIL

Broby@steenbroby.dk

 
 
 
 

Jeg svarer inden for få timer

KONTAKT

PROJEKTSTYRING OG RÅDGIVNING

Effektiv projektstyring af både processen og økonomien

Det er rigtig god forretning på den korte og lange bane at have en erfaren rådgiver med, som kan håndtere byggeprocesser og økonomi, og for at undgå at den daglige ledelse bliver nedprioriteret eller sat under pres.

Selv de bedste arkitekter, indretningsdesignere og bygherrerådgivere har deres begrænsninger. Uden det fulde overblik over den nye tilbygning, ombygning eller renoveringaf hotelværelser så kan det blive dyrt.


Hotelbyggeri kræver effektiv projektstyring fra dag et og da jeg har mange års erfaring i hotelbranchen, så kan jeg bidrage med uvurderlig holistisk viden omkring hotelbyggeri.

Læs mere her, da Hotel Fredericia udvidede med en spændende og innovativ værelsesfløj.

Gør brug af min viden og mine erfaringer.

Nå frem til det design og den indretning, som du ønsker

Undgå fejltagelser

De rigtige faglige løsninger skal tænkes ind allerede fra de første streger på papiret. Også når vi taler om helt anderledes, innovative og utraditionelle løsninger. Det er netop i denne fase, du kan spare betydelige midler og forebygge fejltagelser, som ikke kan tilbagekaldes senere.


Alle poster skal med i budgetlægningen, når du planlægger en renovering af f.eks. et antal værelser.
På denne måde undgår du en langt større investering, end du havde regnet med.


Uforudsete opgaver, som charges af entreprenøren til en høj pris, fordi du er under stort tidspres, har det med at dukke op under en renovering.

Det er rigtig god forretning på den korte og lange bane at have en erfaren rådgiver med, som kan håndtere byggeprocesser og økonomi, og for at undgå at den daglige ledelse bliver nedprioriteret eller sat under pres.
Kontakt mig på broby@steenbroby.dk og lad os få en uforpligtende snak om dit kommende projekt

Steen Brobys erfaring og viden om Hotelbyggeri er omfattende

STEEN BROBY


Tidl. hotel direktør på Frederik d. 6 i Odense og 26 år som direktør i Comwell koncernen.

Stor erfaring med projektstyring af tilbygninger, renoveringer og andet hotelbyggeri og fungerer som ekstern projektstyringsassistance for danske og udenlanske virksomheder.


Projektledelse og styring af totalrenoveringen på Comwell Klarskovgaard, Comwell Køge Strand og Comwell Holte er alle gennemført under Steens projektledelse.

Copyright © All Rights Reserved