PROJEKTSTYRING
Ombygning, renovering eller tilbygning kræver effektiv projektstyring


PROJEKTSTYRING

Jeg har erfaring fra flere bygge- og renoveringsopgaver, hvor jeg havde det fulde ansvar for, at de ønskede løsninger blev gennemført – og at det skete til den lavest mulige pris.


Totalrenovering på Comwell Klarskovgaard, Comwell Køge Strand og Comwell Holte er gennemført under min projektledelse.


OMBYGNING

De rigtige løsninger skal tænkes ind allerede fra de første streger på papiret. Også når vi taler om helt anderledes, innovative og utraditionelle løsninger.

Det er netop i denne fase, du kan spare betydelige midler og forebygge fejltagelser, som ikke kan tilbagekaldes senere.

EFFEKTIV PROJEKTSTYRING


Jeg har opbygget stor viden og erfaring med implementering af effektiv projektstyring af byggeprocesser og økonomi, der hjælper med at undgå problemer og med at spare tid og penge på dit byggeri.Alle poster skal med i budgetlægningen, når du planlægger en renovering. På denne måde undgår du en langt større investering, end du havde regnet med.

Med mig ved bordet får du mere retvisende budgettal i dit regneark, så du kan tage stilling til en igangsætning af renoveringen på et realistisk grundlag.


Renovering af Comwell Klarskovgaard, er gennemført under min projektledelse.


RENOVERING


INDRETNING


Gør brug af min viden og mine erfaringer. Nå frem til det design og den indretning, som du ønsker, samtidigt med at vi på forhånd har fjernet uhensigtsmæssighederne.

Indretning af hoteller kræver effektiv projektstyring

af processen og økonomien. Det kan jeg hjælp dig med.

Steen Broby har gennemført mange omfattende ombygninger i Comwell Koncernen

STEEN BROBY


Tidl. hoteldirektør på Hotel Frederik d. 6 i Odense og 26 år som direktør i Comwell koncernen.

Stor erfaring med projektstyring af tilbygninger, renoveringer og andet hotelbyggeri og fungerer som ekstern projektstyringsassistance for danske og udenlanske virksomheder.


Projektledelse og styring af totalrenoveringen på Comwell Klarskovgaard, Comwell Køge Strand og Comwell Holte er alle gennemført under Steens projektledelse.

Copyright © All Rights Reserved