RÅDGIVER & SPARRINGSPARTNER

LEDELSESRÅDGIVNING & SPARRINGSPARTNER

Flere moderne virksomheder vælger ledelsesrådgivning og outsourcing af funktioner,

Jeg tilbyder ledelsessupport og løsning af managementopgaver til virksomheder, der har brug for en kompetent ekstern assistance til løsning af specifikke, tidsbegrænsede opgaver.

Eksempelvis det at få dine tanker og visioner omsat til klar operationel tekst på papir, så den opfattes entydigt af dine kolleger, medarbejdere, ejer, investor og kreditgiver.

Jeg kender den situation, ledere befinder sig i. De fleste – ja næsten alle – har engang imellem behov for at spille bold op ad en væg, uden risiko for at tabe ansigt. Lad mig agere væg. Få dine ideer og tanker afprøvet. Få inspiration og få nogle nye indfaldsvinkler.

LEDELSESRÅDGIVNING OG OUTSOURCING AF FUNKTIONER

Som ledelsesrådgiver hjælper jeg nye og efarende ledere, managers og ledergrupper med at identificere og realisere virksomhedens potentiale for vækst, blandt andet gennem:

 • Ledelsesrådgivning
 • Strategiudvikling
 • Forretningsudvikling
 • Coaching med input
 • Ledergruppeudvikling
 • Implementering
 • Resultatmåling

Alene dér på toppen

Undgå at gå ned med stress, eller at du ofrer dit familieliv

Som ejer eller leder driver du en virksomhed. Du gør det godt. Du har frie hænder under ansvar til at udvikle virksomheden. Selv om det engang imellem forstyrrer din nattesøvn, kan du lide at have ansvar og drive virksomheden. Men du føler dig ofte alene dér på toppen.Det er ikke alle emner, du kan drøfte med din ægtefælle, din bestyrelsesformand eller de ledere, som fungere under dig. Brug mig. Jeg har tavshedspligt, og kan tilbyde dig ”coaching med input”. Det samme som sparring, hvor mine meninger, holdninger og forslag kommer på bordet.

Du kan nyde godt af min erfaring, og du skal ikke stå til regnskab over for mig.

Det er dig, det drejer sig om.

Dig og din succes.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 22710380

TELEFON

40 51 21 16

Send email til point of HR ved at klikke på email adressen

EMAIL

Broby@steenbroby.dk

 
 
 
 

Jeg svarer inden for få timer

KONTAKT

KUNDERNE SIGER

Jakob Buus Møller Andersen, Direktør Bautahøj


Altid fagligt super saglig og altid med det lange lys på


"Igennem de sidste 18 år har jeg i forskellige sammenhænge arbejdet sammen med Steen Broby.

Først som min direktør på Klarskovgaard, sidenhen som områdedirektør i Comwell Vestsjælland, og seneste som sparringspartner ifb. strategiarbejde & forretningsudvikling. Som ansat af Steen har jeg oplevet kæmpe tillid & gensidig respekt. Altid fagligt super saglig og altid med det lange lys på."

Lotte Marie Hulvej Roesgaard


Experienced Managing Director!


"I have worked with Steen since 2006 and know him as a very experienced managing director. Together we have taught young managers and they are always impressed by his very clear messages and approaches to management."

Pernille Pokriva, Hotelchef Comwell Køge Strand


Slagkraftig Ledelse seminariet har givet mig en større bevidsthed!


"Kurset Slagkraftig Ledelse har givet mig en større bevidsthed om, hvad mine omgivelser forventer af mig som leder samt nogle gode værktøjer til at motivere mine kollegaer.
Derudover var Slagkraftig ledelse første gang jeg stiftede bekendtskab med Appreciative Inquiry, som har været en vigtig del af min ledelse fremefter."

Outsourcing giver god mening

Nogle managementopgaver giver det god mening at outsource til mig eller en anden ekstern leverandør, mens andre bedst realiseres gennem virksomhedens egne medarbejder.

Outsourcing giver god mening, hvis du og din virksomhed ikke har de nødvendige kompetencer, talenter eller interesse for at løse dem. De løser ikke sig selv. Og jeg tror, at du hellere vil ud og tale med dine kunder, frem for at lave APV på dit kontor.

Ofte er det opgaver, som kræver specielle kompetencer.

For eksempel:

 • Formulering af politikker
 • Formulering af forretningsplan
 • Formulering af strategier
 • Korrespondance med offentlige myndigheder
 • Projektstyring af byggeprocesser
 • Budgetstyring af byggeprocesser
 • Leverandørkontrakter
 • Samarbejdsaftaler
Få din virksomhed til at vækste og drag fordel af Steen mangeårige erfaring indenfor ledelse

Copyright © All Rights Reserved