LEDELSESRÅDGIVNING


FORRETNINGSUDVIKLING


Jeg hjælper dig med at udvikle din forretning og styrke din indtjening ved at:

  • Identificere muligheder for vækst
  • Prioritere fokusområder
  • Udvikle en realistisk og praktisk plan for vækst
  • Bistå med implementering og resultatmåling


I tæt samarbejde med dig og ledergruppen kan vi udvikle og implementere løsninger, som kan realisere potentialet for yderligere vækst.

Måske driver du forretning alene uden det store netværk og har brug for en sparringspartner, der både kan udfordre, støtte og bekræfte, at du faktisk gør det ret så godt.


Jeg tilbyder også at løse specifikke managementopgaver på områder, som ikke er dækket af forretningens egne kompetencer.


Jeg hjælper i dag virksomheder, der ser en fordel i, at jeg løser opgaver indenfor management, eller som ser en fordel i at outsource opgaver til mig.


Et eksempel er bygge- og budgetstyring for hoteller, der renoverer eller udvider.


SPECIFIKKE OPGAVER

Steen Broby - Ledelsesrådgiver og Professionel sparringspartner

LEDELSESRÅDGIVER OG SPARRINGSPARTNER


Med min mangeårige ledelseserfaring som Direktør, VP og bestyrelsesformand har jeg masser af læringspunkter, som jeg glæder mig til at dele med dig. Med mig på sidelinjen får du redskaber til at udvikle din forretning og styrke indtjeningen - uden at tage unødvendige risici.


SUCCES ELLER FIASKO


Hotel- & Restaurationsbranchen er mit primære forretningsområde.

Jeg har drevet virksomhed i denne branche fra jeg var 24 år. Haft succes og haft fiasko. Den viden og de erfaringer, som jeg igennem årene har tilegnet mig, kommer nu dig til gode.


Gennem rådgivning, udvikling og ledelsessupport tilfører jeg værdi til hoteller, restauranter og andre virksomheder.

Værdi, der bidrager til at skabe bedre resultater på såvel kort som lang sigt.

Jeg tilbyder at løse specifikke managementopgaver på områder, som ikke er dækket af forretningens egne kompetencer.


RÅDGIVNING MED RESPEKT


Med solid viden om og erfaringer med virksomhedsledelse og drift af hoteller og restauranter tilbyder jeg rådgivning med:

  • Respekt for din forretning
  • Respekt for dens daglige ledelse
  • Udfordringer og sparring
  • Synlige resultater på kort såvel som lang sigt


Rådgivning, udvikling og ledelsessupport handler om at udvikle samspillet og dynamikken i din ledergruppe og i din forretning.

Med mig som rådgiver får du en inspirator, der udfordrer og udruster ledergruppen til at spille sammen på nye måder. Det skaber nye og bedre resultater.

Steen broby har mange års ledelseserfaring og har beklædt flere bestyrelsesposter

STEEN BROBY


Tidl. hoteldirektør på Hotel Frederik d. 6 i Odense og i 26 år på Comwell Klarskovgaard ved Korsør, samt regionsdirektør for Comwells 3 hoteller på Vestsjælland og projektchef for Comwell-koncernen.

Steen har beklædt flere større chefstillinger og bestyrelsesposter, blandt andet som amtsformand for hotel-og restaurationserhvervet i Viborg-og Fyns Amt, formand for Odenses Turistforening og medstifter af Turismens fællesråd.

Medstifter og mangeårig formand for Danske Konferencecentre, formand for den skandinaviske del af (IACC) og VP for IACC Global.


Copyright © All Rights Reserved